Bereken de impact van groen parkeren

Bereken zelf de impact die jij kunt maken met de Park Positive impact calculator.

Groen parkeren van Park Positive is niet zomaar verharding, het is één volledig systeem wat ervoor zorgt dat regenwater kan infiltreren op de plek waar het valt. Zoom je vervolgens met dit systeem in op een straat, of oppervlak dan maak je slim impact. Het regenwater infiltreert op de plek waar het valt, komt niet in het riool terecht en zorgt voor een groen aanzicht. Om zelf met het Park Positive groen parkeer systeem aan de slag te kunnen gaan en impact te maken, daar hebben wij iets op bedacht!

Met trots presenteren wij de groen parkeren impact calculator & bestek generator, een innovatieve tool waarmee je zelf de impact kunt berekenen die jij kunt maken door het toepassen van groen parkeren. Met deze handige tool zit jij zelf aan de knoppen, waardoor je eenvoudig inzicht krijgt in de hoeveelheid waterberging en infiltratie die je kunt realiseren. Het unieke aan deze tool is dat we iedereen gelegenheid geven om een eigen groene parkeerplaats samen te stellen en het leuke is: de tool is helemaal gratis. Voer eenvoudig data in, kies de huidige ondergrond en bepaal zelf het ontwerp. Klik op de video voor een gedetailleerde uitleg over hoe de calculator precies werkt.

uitleg video

Park Positive infiltratietesten infiltratieonderzoek waterinfiltratie

De calculator draagt bij aan de missie om groen parkeren het nieuwe normaal te maken.  Heb jij een gebied of project op het oog waar de impact calculator je bij kan helpen? Aarzel niet en ga direct aan de slag! Samen kunnen we de wereld groener maken en een positieve verandering teweegbrengen voor omgeving en klimaat.

Alle data uit de tool is met zorg door ons team onderzocht. Nieuwsgierig hoe we de afgelopen jaren onderzoek hebben gedaan? Lees dan hier het blog over de infiltratie testen. 

Meer informatie over onze impact calculator? Neem contact op met Fien 

Fien Dekker founder van Rain(a)Way en Park Positive

Fien Dekker
Founder van Rain(a)Way & Park Positive

040-2405056
fien@rainaway.nl

 

Zoeken