GROEN PARKEREN

Webinar 12 december

Webinar Groen parkeren onderbouwd: infiltratietesten en de Park Positive Tool

Voor alle gemeenten is klimaatadaptatie aan de orde van de dag. Groen parkeren is een zeer krachtige klimaatmaatregel. De keuze voor groen parkeren is echter zoveel makkelijker als je die keuze met kennis kunt onderbouwen! Daarom organiseren we op dinsdag 12 december hierover een webinar!

Tijdens het webinar bespreken we de uitkomsten van recente infiltratietesten en de impactberekening van de Park Positive Tool. Welke data komen er uit onze infiltratietesten en hoe kunnen we deze gebruiken in een klimaatadaptief ontwerp? Wat is er precies nodig om een bepaalde infiltratiecapaciteit te behalen? Waar moet je nu echt op letten bij de toepassing van een groene parkeerplaats als infiltratie- en waterbergingsvoorziening?

Groen parkeren als onderdeel van een effectief gemeentelijk klimaatbeleid vraagt om een totaaloplossing. Groene parkeerplaatsen zijn een zeer krachtige klimaatadaptieve oplossing. 

Maakt jouw gemeente ook graag onderbouwde keuzes? Heb je vragen over de mogelijkheden van vergroening van parkeerplaatsen of een rijbaan? Stel al je vragen op 12 december!

Webinar Groen parkeren onderbouwd – Dinsdag 12 december 13:00 – 14:00

12:50 – 13:00 – Digitale inloop

13:00 – 13:30 – Presentatie Fien Dekker 

13:30 – 14.00 – Tijd voor vragen

MELD JE HIER AAN:

Zoeken