GROEN PARKEREN

Webinar 16 mei

Webinar Groen parkeren onderbouwd: infiltratietesten en de Park Positive impact calculator

Voor alle gemeenten is klimaatadaptatie aan de orde van de dag. Groen parkeren is een zeer krachtige klimaatmaatregel. De keuze voor groen parkeren is echter zoveel makkelijker als je die keuze met kennis kunt onderbouwen! Daarom organiseren we hierover op donderdag 16 mei een lunch webinar!

Tijdens het webinar bespreken we de uitkomsten van recente infiltratietesten en presenteren wij onze eigen Park Positive impact calculator & bestek generator.

Welke data komen er uit onze infiltratietesten en hoe kunnen we deze gebruiken in een klimaatadaptief ontwerp? Wat is er precies nodig om een bepaalde infiltratiecapaciteit te behalen? Waar moet je nu echt op letten bij de toepassing van een groene parkeerplaats als infiltratie- en waterbergingsvoorziening? Wil je zelf aan de slag gaan met de vergroening van een verhard oppervlak? Dan is de impact calculator jouw tool om je daar bij te helpen. Hoe dit precies werkt, dat presenteert Fien tijdens het webinar. 

Groen parkeren als onderdeel van een effectief gemeentelijk klimaatbeleid vraagt om een totaaloplossing. Groene parkeerplaatsen zijn een zeer krachtige klimaatadaptieve oplossing. 

Maakt jouw gemeente ook graag onderbouwde keuzes? Heb je vragen over de mogelijkheden van vergroening van parkeerplaatsen of een rijbaan? Stel al je vragen op 16 mei!

Webinar Groen parkeren onderbouwd – donderdag 16 mei 12:00 – 13:00

12:00 – 12:05 – Digitale inloop

12:05 – 12:35 – Presentatie Fien Dekker 

12:35 – 13.00 – Tijd voor vragen

MELD JE HIER AAN:

Zoeken