Kennisevent Park Positive banner

GROEN PARKEREN

Kennisevent 19 maart 2024

Groen parkeren, het product en de ervaringen – 19 maart 2024

Op dinsdag 19 maart organiseert Park Positive samen met v.d. Bosch beton b.v. een kennissessie over groen parkeren en de ervaringen die we inmiddels na een aantal jaar kunnen delen. Tussen 10.00 en 13.00 praten we je helemaal bij en gaan we veel kennis en ervaringen delen.

Groene parkeerplaatsen vormen een uitstekende klimaatadaptieve maatregel in gemeenten. Ze leveren een bijdrage aan vergroening van een gemeente en aan de oplossing van wateroverlast door piekbuien en hittestress en droogte door warme zomers. Nu er steeds meer aandacht voor groenparkeren is, komt er steeds meer innovatie, kennis en daarmee ook ervaring op de markt.

Park Positive houdt zich samen met haar partners al jaren bezig met groenparkeren en inmiddels zijn er al vele projecten gerealiseerd. De opgebouwde kennis en ervaringen delen wij graag met andere. Thema’s zoals aanleg, onderhoud, ontwerp komen aan bod. Als ook de waterberging en infiltratie, de kracht van een groene parkeerplaats. 

Op dinsdag 19 maart delen v.d. Bosch beton b.v. en Park Positive graag hun best practices. Ook de meest recente innovatie, dPark Positive Impact calculator komt aan bod. Hiermee bereken je zelf de impact die je toepast dankzij een groene parkeerplaats. 

Kortom, een ochtend vol inspiratie voor een impactvol klimaatadaptatiebeleid! Tijdens het interactieve deel is er voldoende ruimte om in te gaan op vragen en uitdagingen binnen uw gemeente of project. De sessie wordt afgesloten door een lunch. Het programma is als volgt:

  • 10.00 Inloop
  • 10.15 Presentaties groenparkeren, interactief
  • 12.30 Lunch 

Sprekers: Berry Mullink van v.d. Bosch beton b.v. en Fien Dekker (Rain(a)Way & Park Positive)

Locatie: v.d. Bosch beton, Wentholtweg 6, Almelo

Aanmelden? Vul het formulier hieronder in!

V.d. Bosch beton logo partner Park Positive

MELD JE HIER AAN:

Zoeken