GROEN PARKEREN

Elke straat klimaat-adaptief, geen druppel naar het riool

Park Positive geeft regenwater een plek

De missie van Park Positive is elke straat klimaatadaptief, geen druppel naar het riool. Dit doen wij doormiddel van groen parkeer totaaloplossingen. Dit is niet zomaar groen parkeren, een integrale oplossing; waterberging, water vasthouden, biodiversiteit en een gezonde bodem. Met het totaal systeem van Park Positive wordt de parkeerplaats een microbiotoop die elke straat klimaatadaptief maakt. Zo zet je elke druppel in voor een klimaatbestendige stad.

Stel je eens voor elke straat met parkeerplaatsen als groene linten door de stad , die waterbufferen en planten voorzien van water.

TEAM PARK POSITIVE

Fien Dekker
Founder & Klimaatadaptatie expert
fien@rainaway.nl

Carin v.d. Dungen
Verbinder & Aanjager
carin@rainaway.nl

Park Positive is ontstaan vanuit Rain(a)Way.

Rain(a)Way is in 2014 gestart door Fien Dekker. Dit begon met een klimaatadapatieve tegel die regen- water inzet als een kwaliteit in plaats van een probleem. Fien heeft zich verder ontwikkeld als een klimaatadapatie expert als ontwerper en productontwikkelaar. Vanuit haar fascinatie voor de openbare ruimte en klimaatadaptatie is wat begon met een tegel door- ontwikkeld tot een totaal systeem, met fundering voor waterberging en groen. En zo is Park Positive geborgen. Het ontwikkelen van robuuste integrale systemen dat is onze fascinatie. De combinatie van de kennis van klimaatadaptatie en productontwikkeling is een succesformule. Met aandacht blijven wij nieuwe tegels, funderingssubstraten en mengsels ontwikkelen. Wie toekomstbestendig wil zijn moet blijven innoveren.

PARTNERS

Productontwikkeling doen wij niet alleen. Met onze waardevolle partners gaan we voor het hoogst haalbare. De meeste impact wat betreft klimaatadaptatie, de hoogste kwaliteit én zo duurzaam mogelijk geproduceerd

BVB – Landscaping / DSV graszaden / vd Bosch Beton /  Godelmann / De Hamer beton

Zoeken